Lidmaatschap

Bij onze muziekvereniging zijn we altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste muzikanten.

Heb je interesse om een (blaas)instrument te gaan bespelen, of ben je bereid dit te leren? Neem dan contact op met iemand van het bestuur. Zij kunnen je verder hierbij verder helpen.

Ben je al muzikant en denk je erover om lid te worden, dan ben je van harte welkom om kennis te komen maken op een repetitie van de Drumband of Omnia om een gevoel te krijgen van de sfeer, het niveau en het repertoire. Gedurende een periode van een half jaar is dit zonder verplichtingen en kun je vrijblijvend meespelen en daarna beslissen. Om mee te kunnen spelen dien je wel te beschikken over een HaFaBra B-diploma of op een vergelijkbaar niveau kunnen spelen.

We zien je graag bij de repetitie van Omnia op dinsdagavond, vanaf 19:30 , in gemeenschapshuis De Ster in Lage Mierde. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Als lid van de vereniging heb je wekelijks een repetitie onder leiding  van een gekwalificeerde dirigent waarbij we repeteren voor diverse uitvoeringen en optredens. Ook zijn we vaak present bij gebeurtenissen in ons dorp om deze muzikaal op te luisteren.

Naast de optredens hebben we ook niet-muzikale activiteiten voor wie zin en tijd heeft.  Kortom, je hoeft je niet gauw te vervelen!

Wil je je direct aanmelden als lid, neem dan contact op met iemand van het bestuur.

Scroll naar boven