Omnia

Omnia is groep enthousiaste muzikanten die graag met elkaar muziek maken. De afgelopen jaren hebben we de blaasinstrumenten en het slagwerk uit mogen breiden met een stagepiano en accordeon.

De muziek die we spelen is zeer gevarieerd, van Hollandse meezingers, hits uit de jaren 60 tot aan huidige pophits.  De muziek is te categoriseren als licht populaire muziek.

Omnia staat sinds december 2016 onder leiding van Vera Hofman uit Tilburg. Vera is een jonge dirigente, met veel ambitie, die ons uitdaagt om onszelf te verbeteren.

Wij zijn op dit moment met ongeveer 20 muzikanten die qua leeftijd variëren van 20 tot 70 jaar.

Ons doel is in eerste instantie om gezellig samen muziek te maken. Daarnaast willen we ons natuurlijk ook aan het publiek laten horen. Dit willen we gaan doen door zelf kleinschalige optredens te geven. Te denken valt aan optreden bij een zorginstelling,  op (mini)campings, als voor- of afterparty orkest bij andere optredens.  Wij willen graag samenwerken met andere muzikanten of andere culturele disciplines, zoals dans, toneel of film om nieuwe vormen van muziek beleven te krijgen

Omnia repeteert iedere dinsdag met veel plezier van 19.30 uur t/m 21.45 uur in Gemeenschapshuis de Ster in Lage Mierde.

Zie ons laatste nieuws op Facebook Omnia of Instagram Omnia