Omnia

Omnia is het orkest van de muziekverening. De naam Omnia staat voor verschillende mogelijkheden in muzieksoort, muziekstijl, en met een bijzondere samenstelling van het orkest. Ons hoofddoel is “muziek voor en door iedereen

Sinds december 2016 staat Omnia onder leiding van Vera Hofman uit Tilburg. Vera is een jonge dirigente, met veel ambitie, die ons uitdaagt om onszelf te verbeteren. Zij heeft mede gezorgd voor de transformatie van harmonie-orkest naar het huidig orkest Omnia.

Wij zijn 25 enthousiaste muzikanten, tussen de 25 tot 70 jaar, die graag met elkaar muziek willen maken. De muziek die we spelen is zeer gevarieerd, van Hollandse meezingers, hits uit de jaren 60 tot aan huidige pophits.  De muziek is te categoriseren als licht populaire muziek. Ook zoeken we graag naar nieuwe mogelijkheden om onze muziek te laten horen, zoeken we uitdagingen en lopen we buiten de geijkte paden. De blaasinstrumenten en het slagwerk zijn uitgebreid met een contrabas.

Ons doel is in eerste instantie om gezellig samen muziek te maken. Daarnaast willen we ons natuurlijk ook aan het publiek laten horen. Dit doen we door zelf kleinschalige optredens te geven. Te denken valt aan optreden bij een zorginstelling,  op (mini)campings, als voor- of afterparty orkest bij andere optredens.  Ook werken we graag samen met andere muzikanten of andere culturele disciplines, zoals dans, toneel of film om nieuwe vormen van muziek beleven te krijgen. Een mooi voorbeeld hiervan is  “Eldorado” een muzikaal theater spektakel op een boerenlocatie. 

Omnia repeteert iedere dinsdag met veel plezier van 19.30 uur t/m 21.45 uur in Gemeenschapshuis de Ster in Lage Mierde.

Heb je interesse om mee te komen spelen, loop gezellig even binnen op een van onze repetitie avonden.

Zie ons laatste nieuws op Facebook Omnia of Instagram Omnia

 

Scroll naar boven