Agenda

  • Zondag 25 februari 2024: Groot Orkest met Eric Vloeimans

Orkest Omnia uit Lage Mierde en Mear mei muzyk met trompettist Eric Vloeimans werken en repeteren een middag lang samen met 100 zowel enthousiaste beginnende als gevorderde muzikanten aan werken van Eric om ‘s-middags om 16:45u af te sluiten met een spetterend concert in Gemeenschapshuis De Ster te Lage Mierde. Mis dit unieke project niet! De entree is slechts € 5,00

  • Vrijdag 15 maart 2024: Open dansavond

DJ Jan Maas en Orkest Omnia uit Lage Mierden organiseren een heerlijke open dansavond in Gemeenschapshuis De Ster. De avond begint om 20:00u en is gratis. DJ Jan Maas zorgt voor een geweldige sfeer afgewisseld met live dansmuziek van Orkest Omnia. Samen zorgen zij voor een onvergetelijke avond waarin alle dansliefhebbers aan hun trekken zullen komen en zich volledig kunnen laten gaan op de dansvloer.

  • Zaterdag 1 juni 2024: Uitwisselingsconcert met St. Willibrordus Casteren

Op Zaterdag 1 juni 2024 zal in de avond een uitwisselingsconcert plaats vinden met Muziekvereniging St. Willibrordus Casteren. Zowel St. Willibrordus onder leiding van Gert Verrydt als Orkest Omnia onder leiding van Vera Hofman zullen dan een leuk en afwisselend programma brengen. De avond wordt geopend door St. Willibrordus en zal worden afgesloten door Orkest Omnia. Het concert zal plaats vinden in De Ster te Lage Mierde. Verder informatie volgt nog.

Scroll naar boven