Concert “Vrienden van ONA”

Muziekvereniging ONA wil een speciaal concert geven voor haar 50 euroclubleden en alle andere belangstellende.

Hiervoor treden op zondag 9 december vanaf 14.00 in gemeenschapshuis ‘de Ster’ in Lage Mierde de volgende orkesten op:

Music4kids Ensemble:   de startende muzikantjes die net de eerste samenspellessen gehad hebben

Toekomstmuziek:           de beginnende muzikanten die al een tijdje les hebben

LOCOS:                            het leerling orkest ter voorbereiding op de Harmonie

De drumband

De harmonie

In bovenstaande orkesten zijn alle leden van ONA, van klein tot groot, vertegenwoordigd.

De eerste 3 orkesten vallen onder St. MOOJ die als doel heeft het muziekonderwijs en samenspel van leerling muzikanten uit gemeente Reusel- de Mierden te organiseren en verder te ontwikkelen. Hierin zitten ook jeugdleden van de muziekverenigingen uit Hooge Mierde (Sirena) en Reusel (Concordia)

Ieder orkest speelt zijn eigen programma waarbij de harmonie met medewerking van een verteller en een aantal kinderen van de basisschool een het sprookje ‘sneeuwkapstertje’ opvoert.

Als afsluiting wordt er gezamenlijk met alle muzikanten een stuk gespeeld.

Iedereen die wil komen luisteren

is van harte welkom!