Help

Vera Hofman is momenteel de nieuwe enthousiaste dirigent van Muziekvereniging ONA uit Lage Mierde en Summa Orkest te Eindhoven.
Haar ambitie: Master Hafa Directie. Om toegelaten te worden moet zij een repetitie verzorgen voor harmonieorkest.

Het idee:
Een repetitie verzorgen voor een zo groot mogelijk harmonieorkest bestaande uit de orkestleden van muziekvereniging ONA aangevuld met harmonieleden uit de omliggende dorpen, leden van verenigingen waar zijzelf aan verbonden is/was en collega musici uit haar werk- en leeromgeving. Om het niet alleen te laten bij een repetitie wil ze dit project graag afsluiten met een geweldig concert.

Wanneer:
20 mei: 10u – 17u Repetitiedag (voor de lunch wordt gezorgd)
23 mei: 19:30 – 21:45 Toelating Master HaFa directie (met een gezellige derde helft)
27 mei: repetitiedag + 20:15 concert (voor een lunch en buffet wordt gezorgd)

Aanmelden:
Als je serieus mee wilt werken om de toelating voor Vera aan de “Master Hafa Directie” tot een succes te maken, meldt je dan hier aan!