Welkom bij Muziekvereniging Ontspanning Na Arbeid

Onze vereniging bestaat uit een groep muzikanten in alle leeftijdcategorieën. De harmonie bestaat uit ongeveer 25 muzikanten en de drumband heeft een bezetting van zo’n 10 enthousiaste slagwerkers.

Als vereniging treden wij, naast de gebruikelijke concerten, ook diverse keren per jaar gezamenlijk naar buiten zoals bijvoorbeeld met carnaval, Koningsdag, het inhalen van Sinterklaas, maar ook voor serenades bij allerlei bijzondere gelegenheden in Lage Mierde en Hulsel, zoals bij 50-jarige huwelijken.

 

Dirigent(e) gezocht

Muziekvereniging ONA uit Lage Mierde zoekt een dirigent(e) voor het harmonieorkest.
Muziekvereniging ONA (Ontspanning Na Arbeid) is een muziekvereniging met een harmonieorkest en een drumband/slagwerkgroep waarbij het maken van muziek, ontspanning en plezier een belangrijke rol spelen. Het harmonieorkest bestaat momenteel uit 23 leden, variërend in leeftijd van 15 tot 78 jaar.
Lees verder

Onderling ensemble concours Concordia Reusel

Muziekvereniging Concordia organiseert, in samenwerking met stichting MOOJ, op zondag 5 juni in Cultureel centrum De Kei in Reusel, een onderling ensemble concours.

Het concours begint om 10.00 uur.

Er zullen diverse optredens ten gehore gebracht worden, door leden van muziekvereniging ONA, Sirena en Concordia. Jong en oud zullen deelnemen. Er zullen solisten, duo’s en ensembles deelnemen.

Alle optredens zullen gejureerd worden door een deskundige jury. Voor de blazers is dit Rinus van Hamond en voor de slagwerkers Casper Traa.

Dit alles is voor iedereen gratis toegankelijk.